De Klussenier Wim Wuisman
De Klussenier Wim Wuisman

Vondelsingel 33
3202 XD Spijkenisse

Dien uw offerte-aanvraag in   

0181 79 55 44
06 1324 8574
w.wuisman@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 24407340

Even voorstellen

Mijn naam is Wim Wuisman en ik woon in Spijkenisse. Woont u in de omgeving van Spijkenisse, Hekelingen, Zuidland of Geervliet?  Dan kunt u mij inschakelen voor al uw verbouwingen en klussen in en rond uw woning.

Het bouwvakken zit mij in het bloed. Binnen de familie ben ik niet de eerste bouwvakker. Dus dat ik na het afronden van de LTS-bouw techniek ook de bouw in ging was niet iets waar men van op keek. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest in de bouw in de functie van timmerman t/m uitvoerder. Ook heb ik in aardig wat huizen van familie en vrienden heel wat klussen geklaard. Hierdoor kwam ik op het idee om voor mezelf te gaan beginnen.

Ik sta voor klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en service en wil de klussen op een zo een goed mogelijke manier afhandelen. Het motto van De Klussenier is “Samen staan we sterk” dus mocht u een grote klus hebben dan is dit geen probleem. Mocht het efficient zijn dan schakel ik mijn vakbekwame collega Klusseniers in. 

Tevens bied ik u, net als alle andere Klusseniers een vrijblijvende offerte en 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. Daarnaast mag u rekenen op professionele begeleiding en advisering voorafgaand en tijdens de uitvoering van de opdracht maar ook na de oplevering sta ik nog voor u klaar.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Voor een klus en/of advies kunt u een e-mail sturen. Dan neem ik contact met u op voor het maken van een eventuele afspraak. Bellen mag natuurlijk ook! Ik zal u graag te woord staan.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...